Docent Economie

Algemene informatie

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent economie voor een middelbare school in de omgeving van Utrecht en Hilversum. Het betreft een functie van 16 tot 24 uur per week. De dagen zullen in overleg afgestemd worden.

Functie informatie

Je verzorgt de lessen economie voor het 2e leerjaar van het vmbo. De school bevindt zich in de omgeving van Utrecht en Hilversum. Per week zal je 11 lesuren van 45 minuten geven. Daarnaast bereid je de lessen vanzelfsprekend ook voor. We zijn per direct op zoek en de einddatum is nader te bepalen. Je zal terecht komen in een warm en gezellig team die streeft naar kwalitatief hoog onderwijs.

Wat wij vragen

✏️ Je hebt een passende onderwijsbevoegdheid voor het vak economie;
✏️ Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend.

Wat wij bieden

✓ Een salaris van €3532 tot max €5228, conform cao mbo schaal LB;
✓ Gedurende de opdracht persoonlijke begeleiding van onze onderwijsadviseur;
✓ Een passende pensioensregeling.

Sollicitatieproces

Wanneer je nieuwsgierig bent naar deze kans mag je contact opnemen met Steef Duijn. Dit kun je doen door te mailen 📧 naar steefduijn@roler.nl. Je mag ook bellen 📞 of een WhatsApp ⌨️ sturen naar 06 27 45 87 45.

Wanneer we met elkaar gesproken hebben en de praktische zaken hebben doorgenomen, plannen we een kennismakingsgesprek in, dit kan zowel bij ons op locatie in Amsterdam of Den Bosch, als je wat ver moet reizen, via MS Teams. Naast het kennismaken zijn wij daarna uiteraard benieuwd of je de geschikte kandidaat bent en of we deze school blij kunnen maken met jou als docent én collega. Neem gerust contact op, we komen er samen vast uit. We zien je appje, mailtje of belletje graag tegemoet!

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

1. E-mailadres

We controleren of je al in ons systeem staat, dan hoef je geen NAW gegevens meer in te vullen.

2. Persoonsgegevens

Naam*

3. CV en motivatibrief

De toegestane bestandtypes voor het uploaden van je CV en motivatiebrief zijn: Word (.doc of .docx), PDF (.pdf) en Excel (.xls of .xlsx).
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.