Leerkracht groep 1/2

Algemene informatie

Wij zijn voor schooljaar 24/25 op zoek naar een juf of meester die vier tot vijf beschikbaar is voor groep 1/2 in Amsterdam Zuidoost. Ben je minder dagen beschikbaar dan vragen wij je ook te solliciteren.

Functie informatie

Ben jij een bevlogen kleuterleerkracht met een passie voor het begeleiden van jonge kinderen? Heb je ervaring met de Piramide-methodiek en geloof je in een holistische benadering van kleuterontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als kleuterleerkracht op deze school speel je een cruciale rol in het stimuleren van de groei van onze kleuters. Je creëert een inspirerende leeromgeving waarin kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen op sociaal, emotioneel, cognitief en motorisch gebied. De school staat bekend om haar warme sfeer en hoge ouderbetrokkenheid, met momenteel vier kleutergroepen. De groepen bestaan uit maximaal 25 leerlingen en je krijgt minimaal twee dagen per week ondersteuning van een onderwijsassistent.

De school is centraal gelegen in de buurt, een plek waar mensen samenkomen en zich veilig en welkom voelen. Het is een familieschool, waar zowel kinderen als hun ouders en de buurtgemeenschap worden omarmd. Ze bieden onderwijs, ontwikkeling en opvang aan kinderen van 2 tot 13 jaar.

Wat wij vragen

✓ Je bent (bijna) in het bezit van je PABO diploma
✓ Je bent een echte (bijna) kleuterjuf of kleutermeester

Wat wij bieden

✓ Salaris conform cao onderwijs
✓ 0,4 fte; maandag en dinsdag
✓ Gedurende de opdracht persoonlijke begeleiding
✓ Toegang tot het Talentprogramma van Roler
✓ Woon je niet in Amsterdam maar heb je altijd al in Amsterdam willen wonen en werken? Dan ontvang je van ons een
woonkostenvergoeding tot €800,- per maand als je naar Amsterdam verhuist en hier gaat werken in het onderwijs.

Sollicitatieproces

Ben jij een echte kleuter juf of meester en wil jij lesgeven kinderen die hun eerste stappen gaan zetten in de wereld van het basisonderwijs?

Pak dan je rol en solliciteer via onderstaande knop! Voor vragen kun je contact opnemen met Yvar Wernke, via 06-82055440 of stuur een mail naar Yvarwernke@roler.nl. Je mag mij ook een WhatsApp bericht sturen.

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

1. E-mailadres

We controleren of je al in ons systeem staat, dan hoef je geen NAW gegevens meer in te vullen.

2. Persoonsgegevens

Naam*

3. CV en motivatibrief

De toegestane bestandtypes voor het uploaden van je CV en motivatiebrief zijn: Word (.doc of .docx), PDF (.pdf) en Excel (.xls of .xlsx).
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.