Leerkracht Groep 5

Algemene informatie

Voor een basisschool in regio Amsterdam zoeken wij een leerkracht voor groep 5. Het betreft een fulltime zwangerschapsverlof t/m eind maart met kans op verlenging. Of je nu je Pabo hebt afgerond of met je LIO bezig bent, we nodigen je graag uit voor een gesprek!

Functie informatie

Gedreven leerkracht gezocht die vanaf november een zwangerschapsverlof wilt overnemen. Het betreft een full time positie voor groep 5 t/m eind maart met kans op verlenging.

Bij deze school draait alles om kinderen wereldwijs maken. Dit vanuit de gedachte dat je het meeste leert door zelf dingen te ontdekken en uit te proberen. Ze vinden het belangrijk dat kinderen geïnspireerd raken door echte verhalen en actuele thema’s, en leren omdat ze nieuwsgierig zijn.

Op de school staat ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO) centraal, met betekenisvol leren als sleutelwoord. De vakken worden niet in isolatie, maar zoveel mogelijk geïntrigeerd aangeboden. Op die manier zien kinderen het nut van elk vak en worden ze gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan. In de bovenbouw (groepen 5 t/m 8) staat het onderzoek centraal staat. Binnen elk thema gebruikt de school een mix van spelactiviteiten, constructie, beeldende activiteiten, gespreksactiviteiten, lees- en schrijfactiviteiten en rekenactiviteiten. Op deze manier waarborgen we een brede ontwikkeling van alle vaardigheden.

Op de school werken ze met een continurooster. Dit betekent dat alle kinderen tussen de middag op school overblijven, wat korter pauze hebben maar wel eerder uit zijn dan op andere scholen zonder continurooster. Ook zijn ze een of meerdere middagen vrij.

Dus, ben jij op zoek naar een levendige school met een duidelijke visie; reageer dan op deze mooie functie!

Wat wij vragen

✏️ Je bent in het bezit van je PABO diploma of je combineert het met je LIO-stage;
✏️ Jij bent gedreven om ontwikkelingsgericht onderwijs in te zetten;
✏️ Creëert boeiende en betekenisvolle lessen om de betrokkenheid van de leerlingen te maximaliseren

Wat wij bieden

✓ Een fulltime aanstelling voor 1,0 fte t/m eind maart met kans op verlenging
✓ Salaris conform CAO PO €3301– €5030
✓ Een passende pensioenregeling

Sollicitatieproces

Ben jij de enthousiaste leerkracht die we zoeken en sta je te popelen om aan te slag te gaan? Aarzel dan niet en neem de regie over je toekomst in het onderwijs! Solliciteer eenvoudig via de knop hieronder. Voor eventuele vragen staat Steef Duijn paraat: steefduijn@roler.nl en 06 27 45 87 45.

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

1. E-mailadres

We controleren of je al in ons systeem staat, dan hoef je geen NAW gegevens meer in te vullen.

2. Persoonsgegevens

Naam*

3. CV en motivatibrief

De toegestane bestandtypes voor het uploaden van je CV en motivatiebrief zijn: Word (.doc of .docx), PDF (.pdf) en Excel (.xls of .xlsx).
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.