Docent Frans

Algemene informatie

Bonjour! Ben jij een enthousiaste docent Frans, die mavo-, havo- en vwo-leerlingen op een inspirerende wijze motiveert en kennis laat maken met de veelzijdigheid van de Franse taal en cultuur? Heb je ervaring met lesgeven en wil je tijdelijk aan de slag op een prettige school in Nijmegen? Wij zijn per 1 december op zoek naar een enthousiaste docent Frans!

Functie informatie

Wij zoeken per 1 december 2024 een docent Frans voor een middelbare school in Nijmegen voor 0,9 fte in verband met een geboorteverlof. Vanaf 27 januari bedraagt de werktijdfactor nog 0,2 fte.

Je geeft lessen Frans aan leerlingen van van mavo, havo en vwo. Door jouw vakgebied tijdens de lessen steeds in verbinding te brengen met de hedendaagse samenleving, breng je de Franse taal en cultuur dichter bij je leerlingen en weet je hun interesse te wekken en vast te houden. Jouw passie voor het vak én je pedagogische kwaliteiten maken dat je je leerlingen steeds weet te boeien en zo begeleid je hen naar optimale resultaten. Je bent iemand die snel kan schakelen en die graag samenwerkt. Je krijgt er energie van om de lessen Frans naar een hoger niveau te tillen en weet leerlingen te enthousiasmeren.

Op de school wordt je prettig ontvangen en er staat altijd iemand voor jou klaar om je te begeleiden, zodat je jouw werkzaamheden als docent Frans goed kunt uitvoeren.

Wat wij vragen

✓ Je bent (bijna) tweedegraads bevoegd voor het vak Frans;
✓ Je bent per 1 december 2024 beschikbaar voor 0,9 en later 0,2 fte.

Wat wij bieden

✓ Salaris conform cao VO (€3301-€5030);
✓ Een tijdelijke aanstelling tot de zomervakantie, eerst 0,9 en later 0,2 fte;
✓ Een passende pensioenregeling;
✓ Tijdens de opdracht staat jouw adviseur voor je klaar voor begeleiding op maat;
✓ Een passende reiskostenregeling, of je nu met het ov, de auto of de fiets reist.

Sollicitatieproces

Wanneer je nieuwsgierig bent naar deze kans, mag je contact opnemen met Isa Beuving. Dit kun je doen door te mailen naar isabeuving@roler.nl of te bellen naar 06-153 120 67. Een WhatsApp-berichtje sturen mag ook! Ben je er meteen van overtuigd dat deze vacature voor jou geschikt is? Dan kun je ook meteen solliciteren via onderstaande knop.

Wanneer we met elkaar gesproken hebben en de praktische zaken hebben doorgenomen, plannen we een kennismakingsgesprek in, dit kan zowel bij ons op locatie in Zwolle of, als je wat ver moet reizen, via MS-Teams. Naast het kennismaken zijn wij daarna uiteraard benieuwd of je de geschikte kandidaat bent en of we deze school blij kunnen maken met jou als docent Frans. Neem gerust contact op, we komen er samen vast uit. We zien je sollicitatie, appje, mailtje of belletje graag tegemoet.

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

1. E-mailadres

We controleren of je al in ons systeem staat, dan hoef je geen NAW gegevens meer in te vullen.

2. Persoonsgegevens

Naam*

3. CV en motivatibrief

De toegestane bestandtypes voor het uploaden van je CV en motivatiebrief zijn: Word (.doc of .docx), PDF (.pdf) en Excel (.xls of .xlsx).
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.