Leerkracht Bovenbouw

Algemene informatie

Voor een Dalton school in de regio van Almere zijn we per direct op zoek naar een gemotiveerde leerkracht voor de bovenbouw. Het gaat om een tijdelijke aanstelling van 4 dagen per week tot het einde van het schooljaar. In overleg zal je op voorkeur in groep 6, 7 of 8 werken. Of je nu recent je pabo-diploma hebt behaald of bezig bent met je LIO, we verwelkomen je graag voor een gesprek!

Functie informatie

Voor een Daltonschool in Almere zijn we op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor de bovenbouw. Je zult een langdurige ziekte overnemen tot en met het einde van het schooljaar. Het betreft een functie van 4 dagen (0,8 fte), waarbij in overleg wordt besproken of je lesgeeft aan groep 6, 7 of 8.

Op de school staat de actieve deelname van team, ouders en leerlingen centraal. Dit zorgt voor een veilige omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontplooien. We houden rekening met de verschillen tussen leerlingen in aanleg, tempo en motivatie. Tijdens de lessen besteden we veel aandacht aan coöperatief leren, waarbij de rol van de leraar meer coachend is. De school gelooft dat leerlingen verantwoordelijk kunnen zijn voor hun eigen leerproces. Daarom richten we ons op het ontwikkelen van zelfstandigheid en kritische denkvaardigheden, met een sterke focus op de vakken Taal en Rekenen.

De school werkt met een continurooster, wat bijdraagt aan een hechte gemeenschap en zorgt voor momenten van ontspanning. Je komt terecht in een jong en hecht team dat het ook leuk vindt om activiteiten buiten schooltijd te organiseren.

Ben jij enthousiast geworden over het lesgeven in het Daltononderwijs en wil je bijdragen aan de groei van de leerlingen? We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Wat wij vragen

✏️ Je bent in het bezit van je PABO diploma of je combineert het met je LIO-stage;
✏️ Jij bent gedreven om op een Dalton school les te geven
✏️ Creëert boeiende en betekenisvolle lessen om de betrokkenheid van de leerlingen te maximaliseren

Wat wij bieden

✓ Een aanstelling voor 0,8 fte t/m het einde van het schooljaar
✓ Salaris conform CAO PO €3301– €5030
✓ Een passende pensioenregeling

Sollicitatieproces

Ben jij de gemotiveerde leerkracht die we zoeken en klaar om deze uitdaging aan te gaan? Maak de sprong naar een inspirerende toekomst in het Dalton onderwijs! Solliciteer eenvoudig via de knop hieronder. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Steef Duijn via steefduijn@roler.nl of bel 06 27 45 87 45.

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

1. E-mailadres

We controleren of je al in ons systeem staat, dan hoef je geen NAW gegevens meer in te vullen.

2. Persoonsgegevens

Naam*

3. CV en motivatibrief

De toegestane bestandtypes voor het uploaden van je CV en motivatiebrief zijn: Word (.doc of .docx), PDF (.pdf) en Excel (.xls of .xlsx).
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.