Leerkracht groep 5/6

Algemene informatie

Voor een kleine sfeervolle Daltonschool in de Zaanstreek, zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 5/6. De functie betreft een tijdelijke aanstelling van 6 weken voor 5 dagen per week (0,9 fte). Je zult een geboorteverlof overnemen en na de kerstvakantie starten. Eventueel kan de functie ook verdeeld worden over twee leerkrachten, dus solliciteren voor minder dagen is ook mogelijk.

Ben jij de geschikte kandidaat? Neem dan contact met ons op!

Functie informatie

Voor een kleine, sfeervolle Daltonschool in de Zaanstreek zijn we op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 5/6. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 6 weken voor een geboorteverlof. Deze functie is voor 5 dagen per week (0,9 fte) en start na de kerstvakantie. Mocht je minder dagen willen werken, dan kun je ook solliciteren.

De school staat voor een veilige omgeving waarin leerlingen kennismaken met verschillende culturen, ideeën en meningen. Onze missie is om samen te leren en samen te werken, met aandacht voor respect, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerking. We zetten sterk in op taal, lezen, rekenen en schrijven, maar besteden ook veel aandacht aan de creatieve, technische, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling.

De school werkt volgens de Daltonprincipes, waarbij vrijheid en verantwoordelijkheid, samenwerking, zelfstandigheid, reflectie en effectiviteit centraal staan. Dit bevordert niet alleen de leerprocessen van de kinderen, maar helpt hen ook om zich persoonlijk te ontwikkelen en verantwoordelijkheden te dragen.

Wat de school bijzonder maakt, zijn de schoolbrede projecten, de leerlingenraad en de humanistische vorming. Ook krijgen alle groepen Engelse les, en is er een vakdocent muziek die wekelijks lesgeeft. Het is belangrijk dat elk kind de aandacht krijgt die het nodig heeft, of dat nu extra hulp is of uitdaging om te excelleren.

Ben jij de leerkracht die onze leerlingen helpt om te groeien en bloeien? We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en samen te werken aan een toekomst vol kansen voor onze leerlingen!

Wat wij vragen

✏️ Je bent (bijna) in het bezit van je PABO diploma
✏️ Jij bent gemotiveerd om op een Daltonschool les te geven
✏️ Creëert boeiende en betekenisvolle lessen om de betrokkenheid van de leerlingen te maximaliseren

Wat wij bieden

✓ Een tijdelijke aanstelling voor 0,9 fte van 6 weken
✓ Salaris conform CAO PO €3301– €5030
✓ Een passende pensioenregeling

Sollicitatieproces

Ben jij de enthousiaste leerkracht die klaar is voor deze mooie uitdaging? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen en hun kennismaking met diverse culturen? Stap dan in de wereld van deze kleine en sfeervolle Daltonschool. Solliciteer dan snel via de knop hieronder. Voor vragen kun je contact opnemen met Steef Duijn via steefduijn@roler.nl of bel 06 27 45 87 45.

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

1. E-mailadres

We controleren of je al in ons systeem staat, dan hoef je geen NAW gegevens meer in te vullen.

2. Persoonsgegevens

Naam*

3. CV en motivatibrief

De toegestane bestandtypes voor het uploaden van je CV en motivatiebrief zijn: Word (.doc of .docx), PDF (.pdf) en Excel (.xls of .xlsx).
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.