Leerkracht groep 1/2/3

Algemene informatie

Een gloednieuwe, kleinschalige school waar leren leuk, actief en vernieuwend is. Er zijn op school 35 enthousiaste leerlingen, verdeeld over groep 1/2/3 en 4/5/6, en zoeken een gedreven leerkracht voor onze jongste groep.

Functie informatie

Werken met groep 1/2 en 3 is elke dag een feestje!

Deze leeftijdsgroep zit vol verwondering en energie. De kleuters ontdekken de wereld met grote ogen: van de kleinste insecten in de tuin tot de grootste avonturen in hun verbeelding. Ze leren spelenderwijs, wat betekent dat je elke dag creatief en speels aan de slag kunt.
In groep 3 zie je een prachtige overgang: kinderen maken hun eerste stappen in lezen, schrijven en rekenen. Het enthousiasme als ze hun eerste woordjes lezen of iets nieuws begrijpen, is aanstekelijk! Jij begeleidt hen in deze fase en viert samen met hen elke mijlpaal. Kortom, met kleuters en groep 3 werk je met kinderen die openstaan voor elke nieuwe ervaring, en je krijgt de kans om een belangrijke rol te spelen in hun groei!
Het onderwijs is afgestemd op het niveau en tempo van elk kind.

Het is een IPC-school. Het International Primary Curriculum is speciaal ontwikkeld voor de zaakvakken. Dit curriculum stimuleert het leren door middel van thema’s zoals “Chocolade”, “Missie naar Mars”, en “Regenwoud”. Je leerlingen worden echte onderzoekers die verbanden leggen tussen vakken, van kunst tot geschiedenis en van natuur tot aardrijkskunde. Door het leggen van verbanden tussen vakken leren de kinderen de wereld beter begrijpen. Dankzij het IPC-onderwijs krijg je de kans om samen met de kinderen te werken aan dynamische thema’s die hun nieuwsgierigheid prikkelen en hen actief betrekken bij hun eigen leerproces.
Op maat gemaakt onderwijs in een kleine en betrokken gemeenschap. Ben je starter in het onderwijs? Dit is een goeie plek om met een rustige groep een nieuwe school te ervaren en kennis te maken met IPC onderwijs!

Je staat er niet alleen voor! Bij ons ontmoet je een klein, hecht team dat graag samenwerkt en altijd voor elkaar klaarstaat. Donderdag en vrijdag zijn je vaste dagen (met op vrijdagmiddag vrij voor groep1), maar we maken graag ruimte voor meer als je dat wilt. Mogelijkheid tot start in december of na de kerstvakantie.

Wat wij vragen

✓ De vacature is voor minimaal drie dagen per week, met ruimte voor een fulltime invulling als dat gewenst is.
✓ De bent (bijna) in het bezit van een pabo-diploma
✓ Je hebt affiniteit met het jonge kind
✓ Je denkt graag mee over onderwijsinnovaties
✓ Je bent beschikbaar vanaf de kerstvakantie of zelfs nog een paar weken eerder

Wat wij bieden

✓ Salaris conform cao onderwijs LB (€3463– €5277)
✓ Een aanstelling van 0.6 – 1.0 fte, maar ben je voor minder dagen beschikbaar dan vragen wij je ook te solliciteren
✓ Persoonlijke begeleiding en coaching
✓ Persoonlijk opleidingsbudget tot €2500,- per jaar
✓ Een (elektrische) Swapfiets als je met de fiets naar werk wil
✓ Als je de wens hebt om in Eindhoven te wonen en werken, dan kan dat! Ontvang van ons een woonkostenvergoeding tot €800,- per maand als je naar Eindhoven verhuist en hier gaat werken in het onderwijs

Sollicitatieproces

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en zie jij jezelf werken op deze school? Solliciteer dan via de onderstaande knop! Het team kijkt ernaar uit om je te ontmoeten en te ontdekken of jullie een goede match zijn.
Past deze vacature niet helemaal bij wat je zoekt? Ook dan nodigen we je uit om contact op te nemen zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Voor vragen kun je contact opnemen met Kim Jansen, via kimjansen@roler.nl of 06 8271728

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

1. E-mailadres

We controleren of je al in ons systeem staat, dan hoef je geen NAW gegevens meer in te vullen.

2. Persoonsgegevens

Naam*

3. CV en motivatibrief

De toegestane bestandtypes voor het uploaden van je CV en motivatiebrief zijn: Word (.doc of .docx), PDF (.pdf) en Excel (.xls of .xlsx).
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, xls, sheet, Max. bestandsgrootte: 5 MB.