Even (opnieuw) voorstellen: onderwijsadviseur Sanne van der Meer

Sanne (36) woont in Amsterdam samen met haar dochter van 15 maanden en werkt al 5,5 jaar met veel plezier als onderwijsadviseur voor Roler in de regio Noord-Holland. Ze helpt scholen bij het vinden van geschikte leerkrachten en ondersteunt leerkrachten bij hun professionele ontwikkeling.

🎓 Achtergrond
Sanne heeft 12 jaar geleden de verkorte deeltijdopleiding van de iPabo afgerond en heeft daarna ruim vijf jaar lesgegeven in het basisonderwijs in Amsterdam, aan zowel de onderbouw, middenbouw als bovenbouw. Daarnaast heeft ze de opleiding tot schoolopleider afgerond. Als onderwijsadviseur heeft ze de afgelopen jaren veel verschillende scholen gezien, wat haar helpt bij het maken van een goede match tussen leerkrachten en scholen.

💼 Wat maakt het werk leuk?
Sanne geniet ervan om startende leerkrachten te begeleiden bij hun eerste baan in het onderwijs en te zien hoe ze groeien en hun plek vinden. Ze vindt het ook leuk om veel verschillende scholen van binnen te zien. In het Talentprogramma begeleidt ze vaak leerkrachten die naar Amsterdam verhuizen om het onderwijs in de grote stad te ontdekken. Ze vindt dit een grote en spannende stap voor de leerkrachten en geniet ervan om hen hierbij te ondersteunen.

🏋️ Vrije tijd
Sanne begint haar werkdag het liefst met een lesje rocycle om 7 uur ’s ochtends, hoewel dat met haar dochter wat lastiger in te plannen is. In het weekend gaat ze graag op pad met haar dochter of uiteten en borrelen met vriendinnen. In de zomer vind je haar regelmatig op het terras met een glas wijn. Tijdens vakanties houdt ze van het strand, duiken, reizen en nieuwe culturen ontdekken.

🍽️ Favoriet eten
Sanne heeft 4 jaar in Thailand gewoond en de Thaise keuken blijft haar favoriet. Ze kan drie keer per dag een Thaise curry eten zonder dat het ooit gaat vervelen.