Even voorstellen: recruiter onderwijs Chiel Boot

🎓 Achtergrond

In juli heeft Chiel zijn studie afgerond als docent natuurkunde aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens zijn studietijd was hij allesbehalve een stille student; hij dook vol enthousiasme in het studentenleven, met bestuursfuncties en deelname aan de medezeggenschap. Hoewel hij na zijn afstuderen graag betrokken wilde blijven bij het onderwijs, ontdekte hij dat het lesgeven op dat moment niet zijn roeping was. Zijn zoektocht bracht hem uiteindelijk bij Roler, waar hij nu sinds een week als recruiter anderen helpt hun carrièrepad te vinden.

💼 Waar kijk je het meest naar uit?

Waar Chiel het meest naar uitkijkt in het werk en ook meteen waarom hij voor het werk als recruiter bij Roler heeft gekozen, is dat hij graag mensen helpt om het beste uit zichzelf te halen. Hij kijkt dan dus ook graag mee naar waar we een plek kunnen vinden die mooi aansluit met wat jij zoekt.

🏋 Vrije tijd

Ook buiten werktijd zit Chiel niet stil. Hij is actief in de raad van toezicht van de Utrechtse studentenvakbond én runt zijn eigen kleine onderneming. Daarnaast geniet hij van een sportieve levensstijl, met regelmatig een ritje op de racefiets of een fijne wandeling. En als het voetbalweekend nadert, is er altijd een kans dat je hem spot in het stadion tijdens een wedstrijd van FC Utrecht.

🎬 Favoriete serie

Chiel’s favoriete serie is Vinland Saga, waarin je meereist met Thorfinn, een jonge jongen die zijn vader op vroege leeftijd verliest en zich staande moet houden in een wereld vol uitdagingen. Wat Chiel zo aanspreekt, is de indrukwekkende ontwikkeling van Thorfinn als personage; je groeit echt met hem mee door alle spannende en emotionele wendingen.

Volgende week is één van onze andere collega’s aan de beurt!